Ensorollar el conte

Cicle ‘Artistes a La Figuera’

Projecte en col.laboració amb col.lectiu La Figuera

-VAL-

Aquest projecte es va dur a terme durant la tardor de 2021 a La Figuera (Benimaclet, València). En ell activàrem la biblioteca de La Figuera mitjançant l’exploració i creació sonora.

Cada divendres conviviem amb un dels llibres de la biblioteca. Els tocàrem, els oloràrem, ens el miràrem per davant, per darrere, per dalt, per baix i també destapàrem el seu interior. Ens van preguntar com podria sonar la història, com parlarien els seus personatges, quina música acompanyaria tals aventures o fins i tot quin soroll pot fer l’amor, la frustració o la valentia per exemple.


El resultat d’aquest projecte es pot escoltar ACÍ

-CAST-

Este proyecto se llevó a cabo durante el otoño de 2021 en La Figuera (Benimaclet, Valencia). Durante ese tiempo activamos la biblioteca de La Figuera mediante la exploración y la creación sonora.

Cada viernes convivimos con uno de los libros de la biblioteca. Lo tocábamos, lo olíamos, lo mirábamos por arriba, por abajo, por delante, por detrás y también en su interior. Nos preguntamos cómo podría sonar la historia, cómo hablarían o cantarían sus personajes, qué música acompañaría esas aventuras y hasta qué ruido podría hacer el miedo, el amor o la valentía por ejemplo.

El resultat d’aquest projecte es pot escoltar ACÍ